mandag 7. september 2009


Langt ut på høsten allerede, og jeg er jo skikkelig dårlig på å blogge.Men helt til ære for Tina, så skriver jeg i dag ett lite blogginnlegg. Tina er nemlig min flinkeste og mest trofaste fan og hun er like optimistisk hver dag og går inn på bloggen min for å lese oppdateringer. Fra nå av skal jeg selvsagt skjerpe meg veldig slik at Tina får tilfresstilt ønsket om å se nye oppdateringer på bloggen min. Takk for at du er til Tina. I løv ju.

4 kommentarer:

  1. Åhhhhhhhhhh! Ett helt innlegg bare til ære for meg! Åsså det vakre bilde da! *knegg* Takk fru Gjertsen! da fikk jeg endelig tilfrdstilt bohovet mitt for oppdatering! Nå skal jeg jammen sove godt i natt!

    Takk bestisen min! Ai låv ju!

    SvarSlett
  2. Opdaterer litt jeg. I dag har vi bare slappet av og spist middag sammen. Renate har laget hjemmelaget kjøttpudding! det var digg!

    Ellers har vi stemt i dag! GO RED! *knegg*

    Nå er det snart nattan gitt!

    SvarSlett
  3. Fortsetter å opptaterer jeg! *knegg*

    For to dager siden vokste alt håret til renate ut med en rakett fart! Jiises, det vokste 50 cm på under tre timer! Så nå går fru Gjertsen rundt med langt blondt hår og gleder seg til tur med Danskebåten. Men først skal hun er tur på hytta. :) Med besøk og masse mannesker!

    vel... det var en liten oppdatering fra meg til de som intressert.

    SvarSlett
  4. Ja daaaahhh... en liten oppdatering:

    Nei, forresten. Sender en stooor klem til renate isteden <3

    SvarSlett